Červené regionální víno, vyrobené z odrůdy castelão v regionu Alentejo. Zrálo 9 měsíců v lahvi. Víno rubínové barvy, ve vůni rybíz a maliny. Pěkné tělo doplňují harmonické třísloviny a středně dlouhá dochuť. Podávejte při teplotě 16–18 °C k červeným masům a zvěřině. Zbytkový cukr <0,6 g/l Obsah alkoholu: 13,5%
naše cena 170 Kč

skladem
novinka
top produkt

Červená vína

Řadit podle 
Výrobce  

Víno velmi tmavé barvy, se silnou vůní lesního ovoce a bylin. V chuti příjemné ovoce, harmonické taniny a dlouhý závěr. Výběrová sklizeň, zrálo 10 měsíců v dubových sudech. Podávejte při teplotě 16 - 18oC k různým úpravám masa. Ideální pro vychutnání během dlouhého večera. Ocenění: Zlatá medaile z Concours Mondial Bruxelles 2005, Stříbrná medaile z Challenge International du Vin - Francie 2005.
560 Kč
naše cena 560 Kč

skladem
akce


Víno syté červené barvy s vůní květin, zralého ovoce a kompotu. Má dobrou strukturu, chuť je komplexní a harmonická, s pěkně sladěnými tříslovinami a dlouhým závěrem.Zrálo 8 měsíců v sudech z francouzského a amerického dubu. Podávejte při teplotě 16 - 18oC k pokrmům z masa, ke zvěřině a sýrům. Půdní složení: Vápencovo-jílovité Odrůdy: Syrah Kategorie: regionální Obsah alkoholu: 13% Zbytkový cukr:
800 Kč
naše cena 800 Kč

skladem


Víno syté barvy, ovocné vůně s tóny třešní a červeného rybízu, s harmonickými tříslovinami. Fermentace probíhala v nerezových nádržích při teplotě 25 – 28°C. Zrálo 12 měsíců v nových sudech z francouzského dubu. Lahvováno v únoru 2003. Podávejte při teplotě 16 - 18°C k pokrmům z červeného masa či zvěřiny, k tresce a k sýrům. Půdní složení: Břidlice Odrůdy: Touriga Nacional/Tinta Roriz/Touriga
360 Kč
naše cena 360 Kč

skladem
akce


Víno syté barvy, ovocné vůně s tóny zralého ovoce a kompotu z moruší, s harmonickými tříslovinami a dlouhou dochutí. Fermentace probíhala v nerezových nádržích při teplotě 25 – 28°C. Zrálo 12 měsíců v nových sudech z francouzského dubu. Podávejte při teplotě 16°C ke zvěřině, červeným masům a zrajícím sýrům. Oblast: Douro (Douro Superior) Půdní složení: Břidlice Odrůdy: Touriga Nacional/Tinta
476 Kč
naše cena 180 Kč

skladem


Víno syté barvy, plné ovocné vůně s tóny červených plodů, s jemnými tříslovinami. Stáří vinice: 40 let. Fermentace probíhala v nerezových nádržích při teplotě 25 – 28°C. Zrálo 12 měsíců v nových sudech z francouzského dubu. Lahvováno v březnu 2003. Podávejte při teplotě 16 - 18°C k pokrmům z červeného masa či zvěřiny, k tresce a k sýrům. Půdní složení: Břidlice Odrůdy: Touriga Nacional/Touriga
650 Kč
naše cena 650 Kč

skladem
akce


Víno syté barvy, ovocné vůně s tóny rybízu, třešní, moruší a koření. V ústech plné a svěží. Elegantní závěr s harmonickými tříslovinami. Fermentace probíhala v nerezových nádržích při teplotě 25 – 28°C. Zrálo 10 měsíců v nových sudech z francouzského dubu. Podávejte při teplotě 16°C ke zvěřině, červeným masům a zrajícím sýrům. Výrobce: Sociedade Agrícola e Comercial Vinhos Vale da Corça
219 Kč
naše cena 140 Kč

skladem


Červené regionální víno, vyrobené z odrůdy castelão v regionu Alentejo. Zrálo 9 měsíců v lahvi. Víno rubínové barvy, ve vůni rybíz a maliny. Pěkné tělo doplňují harmonické třísloviny a středně dlouhá dochuť. Podávejte při teplotě 16–18 °C k červeným masům a zvěřině. Zbytkový cukr <0,6 g/l Obsah alkoholu: 13,5%
naše cena 170 Kč

skladem
novinka
top produkt