Červená vína

Řadit podle 
Výrobce  

Víno velmi tmavé barvy, se silnou vůní lesního ovoce a bylin. V chuti příjemné ovoce, harmonické taniny a dlouhý závěr. Výběrová sklizeň, zrálo 10 měsíců v dubových sudech. Podávejte při teplotě 16 - 18oC k různým úpravám masa. Ideální pro vychutnání během dlouhého večera. Ocenění: Zlatá medaile z Concours Mondial Bruxelles 2005, Stříbrná medaile z Challenge International du Vin - Francie 2005.
560 Kč
naše cena 560 Kč

skladem
akce


Víno syté červené barvy s vůní květin, zralého ovoce a kompotu. Má dobrou strukturu, chuť je komplexní a harmonická, s pěkně sladěnými tříslovinami a dlouhým závěrem.Zrálo 8 měsíců v sudech z francouzského a amerického dubu. Podávejte při teplotě 16 - 18oC k pokrmům z masa, ke zvěřině a sýrům. Půdní složení: Vápencovo-jílovité Odrůdy: Syrah Kategorie: regionální Obsah alkoholu: 13% Zbytkový cukr:
800 Kč
naše cena 800 Kč

skladem


Výběrové červené víno kategorie DOC z oblasti Tejo, vyrobené z odrůd Touriga Nacional (65%) a Cabernet Sauvignon, které zrály na vinících se stářím alespoň 35 let. Z kontrolované produkce dvou odrůd, s oddělenou vinifikací. Po dvoudenní maceraci zralých hroznů následovala fermentace při teplotě 23°C; po malolaktickém kvašení následovalo roční zrání v sudech z francouzského a amerického dubu (1x a
naše cena 290 Kč

skladem


Víno syté barvy, ovocné vůně s tóny třešní a červeného rybízu, s harmonickými tříslovinami. Fermentace probíhala v nerezových nádržích při teplotě 25 – 28°C. Zrálo 12 měsíců v nových sudech z francouzského dubu. Lahvováno v únoru 2003. Podávejte při teplotě 16 - 18°C k pokrmům z červeného masa či zvěřiny, k tresce a k sýrům. Půdní složení: Břidlice Odrůdy: Touriga Nacional/Tinta Roriz/Touriga
360 Kč
naše cena 360 Kč

skladem
akce


Víno syté barvy, ovocné vůně s tóny zralého ovoce a kompotu z moruší, s harmonickými tříslovinami a dlouhou dochutí. Fermentace probíhala v nerezových nádržích při teplotě 25 – 28°C. Zrálo 12 měsíců v nových sudech z francouzského dubu. Podávejte při teplotě 16°C ke zvěřině, červeným masům a zrajícím sýrům. Oblast: Douro (Douro Superior) Půdní složení: Břidlice Odrůdy: Touriga Nacional/Tinta
476 Kč
naše cena 180 Kč

skladem


Víno syté barvy, plné ovocné vůně s tóny červených plodů, s jemnými tříslovinami. Stáří vinice: 40 let. Fermentace probíhala v nerezových nádržích při teplotě 25 – 28°C. Zrálo 12 měsíců v nových sudech z francouzského dubu. Lahvováno v březnu 2003. Podávejte při teplotě 16 - 18°C k pokrmům z červeného masa či zvěřiny, k tresce a k sýrům. Půdní složení: Břidlice Odrůdy: Touriga Nacional/Touriga
650 Kč
naše cena 650 Kč

skladem
akce


Víno syté barvy, ovocné vůně s tóny rybízu, třešní, moruší a koření. V ústech plné a svěží. Elegantní závěr s harmonickými tříslovinami. Fermentace probíhala v nerezových nádržích při teplotě 25 – 28°C. Zrálo 10 měsíců v nových sudech z francouzského dubu. Podávejte při teplotě 16°C ke zvěřině, červeným masům a zrajícím sýrům. Výrobce: Sociedade Agrícola e Comercial Vinhos Vale da Corça
219 Kč
naše cena 140 Kč

skladem


Červené víno kategorie DOC z usedlosti Alorna bylo vyrobeno z nejlepších hroznů odrůdy Touriga Nacional, sklizených ručně. Po dvoudenní maceraci se slupkami fermentovalo při kontrolované teplotě 23° C. Po malolaktickém kvašení zrálo 6 měsíců v jednou použitých sudech z amerického dubu. Lahvováno v roce 2018. Skladovatelnost: max. 8 let Doporučujeme podávat při teplotě 16-18°C. Vhodné k italské
naše cena 169 Kč

skladem
novinka


Červené regionální víno z oblasti Tejo, vyrobené z odrůd Trincadeira Preta (35%), Castelão (35%) a Touriga Nacional. Fermentace proběhla při kontrolované teplotě, následně víno zrálo v nerezových nádržích (není barikované). Víno rubínové barvy, s vůní švestek a fialek, které jsou příznačné pro Tourigu. V chuti plné a jemné, s dlouhým příjemným závěrem. Doporučujeme podávat při teplotě 16-18ºC.
naše cena 115 Kč

skladem
novinka
top produkt


Bag-in-box 3 litry Červené regionální víno z oblasti Tejo, vyrobené z odrůd Trincadeira Preta (35%), Castelão (35%) a Touriga Nacional. Fermentace proběhla při kontrolované teplotě, následně víno zrálo v nerezových nádržích (není barikované). Víno rubínové barvy, s vůní švestek a fialek, které jsou příznačné pro Tourigu. V chuti plné a jemné, s dlouhým příjemným závěrem. Doporučujeme podávat při
naše cena 279 Kč

skladem
novinka


Červené regionální víno z usedlosti Alorna bylo vyrobeno z odrůd Syrah (40%), Castelão (25%), Tinta Roriz (20%) a Alicante Bouschet (15%). Po dvoudenní maceraci se slupkami fermentovalo při kontrolované teplotě 23° C. Po malolaktickém kvašení zrálo víno v nerezových nádržích. Lahvováno v roce 2018. Doporučujeme podávat při teplotě 16–18 °C. Vhodné k rizotu, červeným masům či uzeninám.
naše cena 149 Kč

skladem
novinka


Červené regionální víno, vyrobené z odrůdy castelão v regionu Alentejo. Zrálo 9 měsíců v lahvi. Víno rubínové barvy, ve vůni rybíz a maliny. Pěkné tělo doplňují harmonické třísloviny a středně dlouhá dochuť. Podávejte při teplotě 16–18 °C k červeným masům a zvěřině. Zbytkový cukr <0,6 g/l Obsah alkoholu: 13,5%
naše cena 170 Kč

skladem
novinka
top produkt